Wat zeggen anderen...

Joy & Jos:

Tijdens onze derde bevalling heeft Desiree ons heel fijn bijgestaan. Aandachtig, liefdevol, luistert goed en zoekt echt naar haar toegevoegde waarde aan het proces. Ze laat je nadenken over verschillende mogelijkheden en ook voor en na de bevalling is ze betrokken. Of je nu praktische hulp nodig hebt of mentale steun, DoulaDees is echt een aanrader! 


Wat zeggen anderen...

Dominique: 

Desiree is bij de bevalling van mijn tweede kindje geweest. Had ik ook bij mijn eerste maar geweten dat dit zo’n toevoeging kon zijn in mijn zwangerschap en mijn bevalling. Ze maakte mij in de zwangerschap heel bewust van de keuzes die ik heb als zwangere vrouw. Veel meer terug naar mijn gevoel en intuïtie als moeder. Tijdens de bevalling voelde ik hoe Desiree met energie kon werken en hoe erg ik mij in mijn kracht voelde daardoor. Heel dankbaar voor haar pure aanwezigheid


Wat zeggen anderen...

Peggy:

Ik heb Desiree leren kennen al een warme, zachte, lieve vrouw met een enorme passie voor zwangerschap en geboorte. 
Ze wil er heel graag voor jullie zijn tijdens je zwangerschap, geboorte en kraamtijd.
Door haar rustige zachte aard en haar persoonlijke ervaringen als moeder van zes, geeft ze je de rust, kracht en vertouwen wat je nodig hebt om je kindje te mogen verwelkomen.


Wat zeggen anderen...

Evy & Wesley:

Desiree is goud waard! 
Wij zijn enorm dankbaar voor de steun die zij tijdens de zwangerschap en bevalling en ook erna voor ons is geweest.
Ze luistert naar je, is oprecht en doet alles dat in haar macht ligt om aan je wensen te voldoen.
Mede dankzij haar deze keer geen traumatische, maar een droombevalling gehad!


Wat zeggen anderen...

Melanie & Patrick

Mijn 1e bevalling was traumatisch. Pas 4 jaar later durfden mijn man en ik voor een tweede te gaan. Ik had weinig vertrouwen in mijn eigen lichaam. Toen ik met 23 weken complicaties kreeg dacht ik zie je wel ik kan dit niet. Daarom schakelde ik Desiree in. Het belangrijkste voor ons was nu een vertrouwd gezicht bij onze bevalling. Tijdens de zwangerschap kwam zij regelmatig op bezoek en leerden wij elkaar goed kennen. Desiree zorgde ervoor dat ik weer vertrouwen kreeg in mijn eigen lijf en hielp mij in mijn kracht te gaan staan. Samen werkten we aan mijn nieuwe bevallingsplan. Ze liet mij nadenken over mogelijkheden waar ik zelf niet bij stil had gestaan. Ook deze keer koos ik voor een ziekenhuis bevalling, maar dan zoveel mogelijk zonder monitoring en bevallen wilde ik graag in bad. Uiteindelijk kon ik de hele zwangerschap bij mijn eigen verloskundige blijven. Deze stond ook achter mijn plan en de samenwerking met Desiree. De bevalling werd een geweldige ervaring! Ik was ontspannen en vol vetrouwen met Desiree naast mij. Zij voelde goed aan wat ik nodig had om de weeën op te vangen. Ze werkte nauw samen met de verloskundige en betrok ook mijn man bij het geheel. Het werd een prachtige snelle badbevalling. De grootste kracht van Desiree is dat zij mij heeft geleerd om te vertrouwen op mijn eigen gevoel en te luisteren naar mijn lichaam. De hele zwangerschap en ook na de bevalling mocht ik haar berichten sturen via WhatsApp of haar bellen en mijn twijfels of vragen aan haar voorleggen. Daar waar mogelijk gaf ze antwoord of verwees mij door naar de juiste personen / instanties. Daarnaast is Desiree betrokken en zorgde ze ook voor een stukje ontspanning in de laatste weken van de zwangerschap en nazorg na de geboorte. Ik vind het top van haar dat ook dit haar aandacht had. Het gaf ons een gerust gevoel om haar als vertrouwd gezicht bij onze bevalling te hebben. We hadden genoeg contact om elkaar goed te leren kennen zodat zij goed wist wat onze wensen waren. Ik kan haar iedereen aanbevelen!